BÆREDYGTIG STRATEGI

Vi forventer i 2025 at kunne levere co2-neutrale tandhjul. Derfor har vi i samarbejde med konsulentvirksomheden ProLution, sat en forretningsudvikling i gang indenfor digitalisering, grøn omstilling og produktionsoptimering af hele vores supply chain.

Vores interne arbejde med Grøn cirkulær omstilling, vil i fremtiden kunne dokumentere, hvordan vi sparer på ressourcerne. Dermed sætter vi et mindre CO2-aftryk i verden. Som et led i denne plan har vi allerede skiftet til fjernvarme og til ”Grøn strøm” i virksomheden. Vi ser fortløbende på Scopes i CO2-baseline på øvrige parametre som lys, affaldssortering, varmegenanvendelse og vores emballager/forsendelser.

windmills
Lorem ipsum

BÆREDYGTIG INDSATS FOR VERDENSMÅL

Vores bæredygtighedsstrategi tager udgangspunkt i FN´s 17 Verdensmål. Vi arbejder konkret med mål nr. 12 (delmål 12.5+12.6) om ansvarligt forbrug og produktion samt nr. 13 (delmål 13.2) om klimaindsats samt mål nr. 7 om bæredygtig energi (delmål 7.2).

I samarbejde med ProLution kortlægger vi klimaregnskabet over de miljøpåvirkninger og ressourceforbrug, der er tilknyttet vores produkter og services. I miljøarbejdet har vi fokus på hele produktets/servicens livscyklus fra vugge til grav, og vi optimerer også på faktorer ud over vores egen produktion.

BÆREDYGTIGE KUNDEFORDELE

Fremtidens velfærd skal gå hånd i hånd med et bæredygtigt samfund. Det kræver at vores materialer og emballager fra leverandørerne optimeres med en mere miljøvenlig tilgang til industrien.  

Ved at bruge miljøopmærksomme leverandører, får vi i fremtiden leveret mere CO2-venlige materialer til hele vores forsyningskæde. Med et kontinuerligt arbejde indenfor grøn omstilling og vores igangsættelse af klimaregnskaber, stræber vi efter at skabe de mest bæredygtige løsninger. Med fokus på dette nedbringes det samlede CO2-aftryk også i vores kunders værdikæder.

windmills

VÆLG DIN BRANCHE HER

SALGSTEAMET

Vi sidder klar til at besvare din email eller dit telefonopkald.

Ulrik Danmark Clemmensen

Ulrik D. Clemensen

Salg

+45 25 57 74 01

Keld Frank Jensen

Keld Frank Jensen

Key Account Manager

+45 22 55 70 05

Maximilian van de Loo

Maximilian van de Loo

Salg i DACH-landene

 +49 (0) 151-14 75 01 26

LAU AKSTRUP JENSEN

LAU AKSTRUP JENSEN

Administrerende direktør

+45 40 30 27 12

Referencer