HØJPRÆCISIONSTANDHJUL TIL MARINE & OFFSHORE

Vi er specialister med over 100 års erfaring og langvarige kunderelationer, som forstår din virksomheds behov inden for marine- og offshore. Vi producerer kundespecifikke, cylindriske tandhjul til marineindustri, og vores kunder opfatter os som en leveringssikker partner. Vi leverer i dag til flere brands som Bergen Engines og MAN Energy Solutions.

 

 

SPORBARHED, KVALITET & LEVERINGSSIKKERHED

Vores tandhjul og komponenter lever fuldt op til de høje kvalitetskrav i marine og offshore-branchen samt betingelserne for et fuldautomatiseret system for sporbarhed: 

  • EN10204: 3.1 +3.2 certificater  
  • Klasning fra LLOYD, DNV GL, m.fl.

Vi kvalitetssikrer præcision og tolerance på vores højteknologiske målemaskiner fra Klingelnberg og Zeiss. I tæt samarbejde med vores europæiske leverandører, som har fokus på forsyningssikkerhed og bæredygtighed, sikrer vi levering af alle komponenter med optimal ydeevne til aftalt leveringstid.

PRODUKTUDVIKLING & TEKNISK INNOVATION

Ved udvikling af nye produkter rådgiver vores specialister om design for manufacturing, valg af materiale, kvalitetskrav, specifikationer og varmebehandling ud fra jeres designs og hvad det enkelte produkt skal bruges til. Forbedringer og teknisk innovation er vigtige punkter, for udvikling af tandhjul og transmissionsløsninger. Vi udvikler i samarbejde med vores kunder den mest kosteffektive løsning med fokus på hele produktets levetid. 

Med teknologi som delte tandhjul reduceres nedetid og økonomiske omkostninger betragteligt i forbindelse med nedbrud eller vedligehold. Delte tandhjul kan som oftest skiftes uden skift af andre følgekomponenter.

container ship

TANDHJUL TIL MARINE-SEKTOREN

Vi producerer forskellige typer tandhjul og gear.
Kontakt vores specialister for yderligere information.

CYLINDRISKE TANDHJUL

Størrelse Ø < 1400 mm
Fortandingsbredde < 500 mm
Modul 1-20

Koniske tandhjul

Koniske spiraltandhjul
Størrelse Ø < 800 mm
Fortandingsbredde < 160 mm
Modul 1-8

Konisk ligetandhjul
Størrelse Ø < 760 mm
Fortandingsbredde < 160 mm
Modul 1-12

DELTE TANDHJUL

Lige fortanding
Størrelse Ø < 700 mm
Fortandingsbredde < 500 mm

INDVENDIG FORTANDING

Størrelse Ø  < 600 mm
Fortandingsbredde < 160 mm
Modul 1-12

SPLINES

Størrelse Ø < 1000 mm
Fortandingsbredde < 500 mm

KOMPLETTE LØSNINGER

Oliepumper og komplette gearkasser inkl. aksler og tandhjul efter ønskede specifikationer.

NEMT & VÆRDISKABENDE SAMARBEJDE

Vores know-how er opbygget gennem 100 års erfaring og et kontinuerligt fokus på teknologisk udvikling og innovation. Det kommer vores kunder til fordel, at vi er specialister i mixet af kvalitetshåndværk og teknologi, og løbende optimerer produkter og processer i samarbejde med kunden.

Uanset om du er fra indkøb, kvalitets,- eller udviklingsafdelingen, sikrer vi et ukompliceret samarbejde. Vores kunder opfatter partnerskabet med os, som pålideligt og værdifuldt i alle led af processen, lige fra første kundekontakt til punktlig levering af ordren.

KONTAKT OS

Vi sidder klar til at besvare din email eller dit telefonopkald.

Michael Munk

Michael Munk

Adm. Direktør / CEO

+45 86 42 41 77

Ulrik Danmark Clemmensen

Ulrik D. Clemensen

Salg

+45 25 57 74 01

Maximilian van de Loo

Maximilian van de Loo

Salg i DACH-landene

 +49 (0) 151-14 75 01 26

Referencer