PRÆCISION PÅ ALLE PARAMETRE

I et partnerskab med Randers Gears optimerer vi hele din værdikæde med et mix af know-how, håndværk og teknologisk innovation. 

Sporbarhed er en grundsten i vores DNA. Vi dokumenterer sporbarhed gennem 3.1 og 3.2 certificerede materialer samt klasning gennem LLOYD, DNV. Vi har i mere end 10 år været både ISO 9001 og ISO 14001 certificerede, og er i 2022 også blevet ISO 45001 certificeret. 

Gennem et kontinuerligt arbejde indenfor grøn omstilling og vores igangsættelse af klimaregnskaber, stræber vi efter at skabe bæredygtige løsninger med fokus på, at det samlede CO2-aftryk også nedbringes i vores kunders værdikæder. 

 

UDVIKLING & OPTIMERING

Med vores fokus på detaljen optimerer vi sammen processerne lige fra indkøb til præcis levering - uanset om behovet er et enkeltstående produkt, en samlet transmissionsløsning eller en rammeaftale med lageropbevaring.

Vores dokumenterede optimeringer synliggør fordelene og værdierne i et samarbejde med os. Løsningerne spænder vidt fra fx digitalisering af indkøbsdelen, til re-design eller innovation af produkter, så de både er energieffektive og kostoptimerede.

Som et led i vores teknologiske udvikling har vi netop opgraderet vores maskinpark med en Klingelnberg Viper 500 W, som er forberedt for automation, så den kan køre ubemandet. Den er placeret i toppen, når det kommer til produktion af højpræcisionstandhjul i klasse 2 og 3.

 

SOCIALT ANSVAR & UDDANNELSE

Vi værdsætter vores faglige- og højtuddannede medarbejdere ved at fokusere på læring og videreuddannelser, og vi prioriterer at skabe en hverdag med medarbejderinddragelse i en flad struktur. Vores fokus på verdensmål 4 og 8 viser sig gennem vores sociale ansvar:  Vi sørger for vores medarbejderes videreuddannelse og arbejder løbende på at dygtiggøre vores team og opretholde motivationen. Dette understøtter delmål 4.3-4.5 samt nr. 8.4 om anstændige jobs og økonomisk vækst.

Opretholdelsen af et sundt og sikkert arbejdsmiljø med frihed under ansvar efter gældende overenskomster har en effekt på hele organisationen. Det leder samtidig til positive resultater hele vejen fra medarbejderne ud til kunderne og videre i samfundet og økonomien.

windmills

VÆLG DIN BRANCHE HER

KONTAKT OS

Vi sidder klar til at besvare din email eller dit telefonopkald.

Michael Munk

Michael Munk

Adm. Direktør / CEO

+45 86 42 41 77

Ulrik Danmark Clemmensen

Ulrik D. Clemensen

Salg

+45 25 57 74 01

Maximilian van de Loo

Maximilian van de Loo

Salg i DACH-landene

 +49 (0) 151-14 75 01 26

REFERENCER